tien tips over bi+ inclusie voor lhbti+ professionals en vrijwilligers

Tien tips over bi+ inclusie

voor lhbti+ professionals en vrijwilligers,
om bi+ discriminatie te verminderen

Hoe kun je als professional of vrijwilliger meer bi+ inclusief zijn? Pas deze tips toe.

De tien tips zijn gebaseerd op de resultaten uit de literatuurstudie ‘Verminderen van discriminatie tegen bi+ mensen. Wat werkt?’ en de bijbehorende handreiking van Movisie (beide hier te downloaden) en daarnaast inzichten uit bi+ onderzoek en de praktijk, waaronder de Bi+ Zelfscan voor organisaties.

lees ook

10 vragen over bi+

10 vragen over bi+

Handreiking lhbti+ emancipatie met antwoord op de belangrijkste vragen over bi+.

ook interessant…

Ik vertel het

Ik vertel het

'Ik heb twee weken geleden vertelt aan mijn vrouw dat ik ook op mannen val’. Ik sta in het Martin Luther Kingpark in Amsterdam, terwijl de Pride Walk zich zojuist in beweging zet...

Lees meer