meer ruimte voor iedereen

Ongeveer één miljoen Nederlanders hebben bi+ gevoelens of ervaringen. Je bent bi+ als je je aangetrokken voelt tot meer dan één geslacht of gender.

Sommige mensen noemen zich bi, pan, queer, flex of fluïde, maar de meeste mensen benoemen hun bi+ kant niet.

wat is bi+?winkel

Bi+ Nederland is er voor jou

Wij geloven dat mensen met bi+ gevoelens en ervaringen evenveel recht hebben op onvoorwaardelijke liefde en een goed en gelukkig leven als iedereen anders.

Bi, pan, queer, flex en fluïde mensen, en mensen zonder label mogen er zijn!

Of je nu zelf bi+ bent, of iemand in je naaste omgeving kent die bi+ is, iedereen heeft baat bij een bi+ inclusieve samenleving.

Met een bi+ inclusieve samenleving bedoelen we een samenleving die mensen met bi+ gevoelens en ervaringen zo min mogelijk in de weg zit.

Meer weten over bi+ en Bi+ Nederland kijk verder op de site of lees deze flyer!

Bi+ dag tickets verkrijgbaar!

De Bi+ Dag vindt dit plaats op 14 oktober 2023 bij The Colour Kitchen aan de Prinses Christinalaan 1 Utrecht. Dit jaar is het thema: meer ruimte voor iedereen! Deze dag is speciaal voor bi+ mensen, ofwel mensen die op meer dan één gender vallen. Tijdens deze dag kan je op een laagdrempelige manier andere bi+ mensen ontmoeten en verschillende leuke en leerzame workshops volgen.

Meer info en het hele programma vind je hier. Koop je tickets in de winkel!

bi+ ambassadeurs

Talkshow ‘Hoe is het om bi+ te zijn?’
Op 7 oktober vond de talkshow ‘Hoe is het om bi+ te zijn?’ plaats. In de talkshow werden onderzoeksresultaten gepresenteerd van het eerste grote onderzoek onder bi+ mensen in Nederland. We stonden stil bij waarom dit onderzoek zo belangrijk is en hoe we samen de samenleving meer bi+ inclusief kunnen maken.

agenda

wat is er te doen?

lees het bi+ blog

een blog geheel gewijd aan bi+ onderwerpen

doneren

steun de bi+ inclusieve samenleving

bi+ nieuws in je mailbox!

volg ons op social media