bi+ dag 2022: 1 van 1 miljoen

De jaarlijkse Bi+ Dag staat op de planning!
Op zaterdag 24 september nodigt Bi+ Nederland jou uit voor een dag vol interessante, leerzame workshops met andere deelnemers vanuit het hele land. Het thema dit jaar is 1 van 1 miljoen; dat wat je niet ziet. Want wist je dat er in Nederland ongeveer 1 miljoen mensen zijn die zich aangetrokken voelen tot meer dan één gender/geslacht? Ontmoet andere gelijkgestemden die, net als jij, weten wat het is om bi+ gevoelens en/of ervaringen te hebben.
Dit jaar strijken we neer in het mooie Utrecht en vindt de dag plaats in DUS (de Utrechtse Stadsvrijheid) gevestigd aan de Sophialaan 1. De locatie is bereikbaar met het OV en er zijn parkeerplaatsen op locatie.
Het programma is als volgt:
Datum – zaterdag 24 september
09:30 – Inloop
10:00 / 11:00 – Opening met panel
11:15 / 12:45 – Workshop ronde 1
13:00 / 14:00 – Lunch
14:15 / 15:45 – Workshop ronde 2
16:00 / 16:45 – Afsluiting
Tickets
Tickets kan je bestellen via eventbrite:
Omdat het organiseren van de dag nu op locatie is, komen hier meer kosten bij kijken. Daarom vragen wij van de deelnemers een bedrag van 16 euro. Als je daarbij nog een extra bijdrage wil geven is dat mogelijk en stellen wij dat zeer op prijs! Zie de supplementen bij de ticketverkoop voor donatiemogelijkheden.
Het moet natuurlijk niet zo zijn dat de prijs ervoor zorgt dat je niet mee kan doen aan de Bi+ Dag. Is dat wel het geval? Laat het ons weten, dan kijken we graag hoe we jouw bi+ dag mogelijk kunnen maken.
Workshops
Het hele programma, met alle info over de workshops, vind je op de bi+ dag pagina. En hou onze social media in de gaten!
Tot dan!