bi+ dag 2023

Dit jaar vindt de Bi+ Dag plaats op zaterdag 14 oktober, ben jij er ook bij?
Koop nu je tickets via: www.biplus.nl/winkel.

Het thema van deze dag is ‘meer ruimte voor iedereen’! De dag begint met een opening waarin er een panel is van bi+ mensen die vertellen over hun ervaringen. Daarna zijn er twee rondes met workshops waar je uit kan kiezen, met een lunchpauze tussen door (lunch inbegrepen in de ticket). Na een afsluiting met een spetterend optreden, is er nog tijd om na te praten. Meer informatie en het volledige programma vind je hier.

Wil je op een laagdrempelige manier andere bi+ mensen ontmoeten? Leuke workshops volgen? Kom dan ook naar de Bi+ Dag dit jaar!

De locatie van de Bi+ Dag is dit jaar the Colour Kitchen, Prinses Christinalaan 1, 3554 JL Utrecht (Google maps). De locatie is te bereiken met het OV (een busreis van 14 minuten vanaf Utrecht Centraal, en dan 1 minuutje lopen) of met de auto (gratis parkeergelegenheid op 5 minuten loopafstand).

De locatie is rolstoeltoegankelijk en heeft een lift. Verder zorgen we dit jaar weer voor een buddyruimte waar je je kan terugtrekken om te ontprikkelen of juist om even rustig met iemand te praten.

Heb je behoefte aan een tolk Nederlandse Gebarentaal? Laat dit voor 1 oktober 2023 weten door een mail te sturen naar Sara (sara@biplus.nl).
Mocht je andere wensen hebben omtrent toegankelijkheid? Of kan je de ticket/reiskosten voor deze dag niet betalen en wil je wel heel graag gaan? Neem dan ook contact op met Sara, dan kunnen we samen een oplossing bedenken.

Tot 14 oktober!