bi+ jong! thema avond: relatiediversiteit

Relatiediversiteit gaat over de verschillende relatievormen die er bestaan en die mensen aan kunnen gaan. Het gaat niet alleen over monogamie (één op één relatie) en non-monogamie (polyamorie, open relatie, alles was niet monogaam is), maar ook over single zijn, over platonische relaties en andere vormen van relaties die vaak buiten de norm vallen.

Relatiediversiteit is niet alleen maar voor bi+ mensen een thema, maar veel bi+ mensen denken hier wel over na. Je valt op meer dan één gender en het kan zijn dat je door jouw bi+ identiteit misschien ook nog wel meer gaat nadenken over wat relaties eigenlijk betekenen en in wat voor vormen die bestaan. En hoe dit voor jou in elkaar zit!

Bi+ Jong! organiseert op donderdag 23 mei een thema avond over relatiediversiteit. Samen gaan we in gesprek over wat relaties precies betekenen en wat voor rol deze in jouw leven kunnen spelen. Het wordt een informatieve avond met ruimte voor gesprekken met andere bi+ jongeren. Kom langs en ontmoet gelijkgestemden!

De thema avond vindt plaats van 19:30-21:00 op donderdag 23 mei in boekhandel Savannah Bay, in Utrecht. Deelname is gratis en er worden snacks verzorgd! Kom jij ook? Meld je dan even aan via het aanmeldformulier:: https://forms.office.com/e/yDU641yYij