bi+ silent disco feest!

Heb je zin in een feestje en het ontmoeten van andere bi+ mensen? Kom dan naar de Bi+ Silent Disco op vrijdagavond 19 april van 19.30-23.00u bij De Kargadoor Utrecht! 

 

Zin om mee te zingen met pop, te swingen op 70/80s muziek of lekker te dansen op party hits uit de jaren 90 en ’00? Dat kan allemaal! Iedereen krijg bij aankomst een koptelefoon waar je op drie verschillende zenders naar muziek kan luisteren. Wil je liever een praatje maken of tot rust komen dan kan je zelf het geluid zachter zetten of je koptelefoon afzetten.

 

Reguliere tickets zijn 15 euro en kom je tussen 19.30 en 20.30u dan is het eerste drankje gratis. Het is ook mogelijk om een support ticket van 20 euro te kopen, waarmee je de organisatie van de silent disco extra financieel steunt. Om 23.00u is het feest helaas afgelopen, maar natuurlijk is iedereen vrij om daarna nog de stad in te gaan.

 

Is de ticketprijs een drempel voor jou? Mail dan naar info@biplus.nl, dan zoeken we samen naar een oplossing. Ook voor andere vragen kan je terecht op dit emailadres.

 

Let op, de silent disco wordt gehouden in de Werfkelder van De Kargadoor in Utrecht. Deze ruimte is alleen te betreden met een trap en helaas niet rolstoeltoegankelijk. Ook het halen van een drankje is via een trap. Heb je hulp nodig bij het traplopen of is het fijner als iemand anders een drankje voor je haalt? Spreek dan gerust iemand van de organisatie aan, wij helpen graag!

📅 Wat: Bi+ Silent Disco
📍 Waar: Utrecht
🕗 Wanneer: 19 april, 19.30-23.00u

Hieronder kun je de tickets kopen. Je hoeft niet per se de cookies te accepteren om tickets aan te schaffen.