tip: bi+ café Leiden, thema ‘relatie diversiteit’

11 februari a.s. het tweede Bi+ Café Leiden met als thema ‘relatie diversiteit’

Wist je dat… één op de 17 mensen in Nederland bi+ gevoelens en/of ervaringen heeft? Ben of ken jij zo iemand? Dan ben je van harte uitgenodigd!

Op 11 februari aanstaande organiseren COC Leiden en Bi+ Nederland de tweede editie van het Bi+ Café Leiden. Deze keer met als thema relatie diversiteit. We ontdekken met elkaar wat er zoal mogelijk is op het vlak van relaties. Kernwoorden zijn ontmoeten – uitwisselen – ontdekken. Voor mensen in een (al dan niet monogame) relatie en voor singles.

Hoe ziet het Bi+ Café Leiden er uit deze keer?

De avond is een mix van informatie over o.a. polyamorie en open relaties, panel interviews (met wie? dat ontdek je de komende weken in onze socials!), ‘ask me anything’ en uitwisseling in kleine groepjes met behulp van het gespreksstarters over relatie diversiteit. We sluiten de avond af met een borrel.

Wat: ‘Bi+ Café Leiden’- relatie diversiteit, met panel talk, ask me anything, goeie
gesprekken m.b.v. conversation starters en borrel
Waar: COC Leiden (De Kroon, Langegracht 65 te Leiden)
Wanneer: zaterdag 11 februari
Tijd: 19.00 inloop, 19.30 start programma, 22.00 borrel, 22.30 einde avond.
Prijs: gratis (borrel aan het einde wel voor eigen rekening)
Voor wie: bi+ mensen en iedereen die meer wil weten over bi+ en/of relatie diversiteit!

Aanmelden is niet verplicht, wel fijn want dan kunnen we een inschatting maken van hoeveel mensen er komen. Dat kan ook via annet@biplus.nl

We hopen je te zien binnenkort! Vragen? annet@biplus.nl

P.S. Nog even over wat bi+ nou eigenlijk betekent:

Bi+ mensen vallen op meer dan één gender en zijn niet monoseksueel (= vallen op één gender). De term bi+ is een parapluterm voor labels zoals panseksueel, biseksueel, polyseksueel, queer etc.
Veel bi+ mensen kiezen er ook voor zichzelf geen label te geven. In Nederland zijn naar schatting 1 miljoen bi+ mensen. Vaak is deze groep onzichtbaar en missen mensen uit deze groep een gevoel van community. Ook zijn bestaande lhbti+ gemeenschappen niet altijd inclusief naar bi+ mensen.
COC Leiden vindt het belangrijk dat bi+ mensen zich ook bij COC Leiden welkom voelen en elkaar in Leiden weten te vinden, daarom organiseert zij in samenwerking met Bi+ Nederland deze avonden.