tip: speeddate co-ouderschap Randstad en omgeving

Op zondagmiddag 13 november 2022 organiseert Meer dan Gewenst, Nederlandse stichting voor regenbooggezinnen, een speeddate voor wensouders die co-ouderschap willen. Heb je een kinderwens? Ben je op zoek naar een co-ouder? Kom dan naar deze speeddate! Meer dan Gewenst focust voor deze editie op de provincies Noord-Holland, Utrecht en Zuid-Holland. Je voert op die middag 5 tot 10 gesprekken van 9 minuten met andere wensouders. Je hebt gesprekken met wensouders uit je eigen regio. De speeddate vindt plaats in Amsterdam, en er zijn aparte groepen in de zaal per regio, dus voor Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

‘Speed’ staat voor korte gesprekken, en snel beslissen of jullie mailadressen uit gaan wisselen. Daarna ga je uiteraard heel ‘slow’ verder, om de juiste keuze te kunnen maken.
Ook als je nog oriënterend bent maar wel co-ouderschap overweegt, dan ben je welkom. Het voeren van gesprekken met mede-wensouders kan je goed helpen op je pad.

Locatie
Deze speeddate vindt plaats in Amsterdam, de precieze locatie wordt per mail aan de deelnemers bekend gemaakt. De locatie is goed bereikbaar met de auto en met het OV.

Meer informatie (óók voor andere regio’s!) en de ticketlink vind je op de website van Meer dan Gewenst.