redactie

Bi+ introductieclub voor mannen: Leef je verlangens!

Je bent nieuw in de wereld van bi+. De praktijk leert dat dit vaak het begin is van een ontdekkingstocht in jezelf naar wat je écht verlangt en nodig hebt.

Vanaf eind augustus organiseren we elke maand in Zeist een avond voor mannen als jij.

Ga in een kleine groep in gesprek met andere mannen die net als jij aan het begin staan. En ontdek wat jijzelf écht wilt als het gaat over relaties, intimiteit en seksualiteit buiten de standaard hetero- en homowerelden om.

Kernwoorden introductieclub: bos, vuur, actief, goed gesprek, eerlijk, kwetsbaar, mannen onder elkaar.

Spreekt dit je aan: laat dan van je horen en schrijf je in! Wij nemen dan contact met je op. Mail bij interesse: joshua@biplusn.nl

Let op: wij bieden geen hulpverlening of plek om te daten.

Joshua en Robbert begeleiden deze groep. Joshua studeerde psychologie en is vader van 3 jonge kinderen die elke week drie dagen bij hem wonen en is lid van de Bi+ kerngroep. Robbert is verandermanager en coach bij een bank, heeft een vrouw, twee zonen en een minnaar en coached bi+ mannen.

Ben je geen man en vraag je je af: en ik dan? Aan de hand van deze eerste introductieclub ontwikkelen we een methode die we ook willen inzetten om vrouwen en genderdiverse introductiegroepen op te zetten.

Werk jezelf als groepsbegeleider, therapeut, coach of psycholoog en heb je zin om mee te denken of wellicht deze andere groepen op te zetten, stuur dan ook een mailtje naar Joshua.

Visited 185 Times, 1 Visit today

Over redactie

de bi+ redactie bestaat uit meerdere vrijwilligers van Bi+ Nederland die van en voor mensen met bi+ gevoelens en ervaringen schrijven. Als je zin hebt om mee te schrijven, stuur dan even een berichtje naar gj@biplus.nl

Related Posts