bi+ boot 2024

‘Bi+ Together’

Op zaterdag 3 augustus 2024 varen we met de Bi+ Boot door de Amsterdamse grachten! De leus is ‘Bi+ Together’. Dit jaar willen we namelijk naast bi+ mensen zelf ook de dierbare mensen in hun leven extra in het zonnetje zetten. Heb je als bi+ persoon altijd al met je kind(eren), partner(s), ouder(s) of andere dierbaren op de Bi+ Boot willen staan? Iedereen is van harte welkom!

Wil je meevaren?

De voorinschrijvingen waren geopend van 21 mei t/m 9 juni. We willen ervoor zorgen dat de Bi+ Boot, ook echt voor bi+ personen en hun dierbaren is, en mensen die verbonden zijn met de community. Op dit moment zijn de voorinschrijvingen gesloten.

Als je je inschrijft, geldt dit als een voorinschrijving. Deze inschrijving is geen garantie voor een plekje op de boot. Er wordt een selectie gemaakt op motivatie en diversiteit.

Prijzen
  • Reguliere tickets kosten €125,- voor volwassenen en €75,- voor kinderen tot 18 jaar. Ook is het mogelijk om de boot financieel extra te steunen door middel van support tickets. 
  • Je rekent af via een e-mail die je later ontvangt.
  • Tickets zijn inclusief snacks en drankjes. Op de boot is bier, wijn, fris/sap en water aanwezig.
Na het inschrijven

Nu de voorinschrijvingen gesloten zijn, krijg je zo snel mogelijk meer informatie per mail toegezonden. Uiterlijk eind juni weet je of je met je gezelschap mee kan varen.

NB: meevarende kinderen moeten minimaal 5 jaar oud en in bezit van een zwemdiploma zijn. Ook zullen wij jonge kinderen vragen een zwemvest te dragen. Meer informatie hierover volgt.

Voor vragen mail je naar info@biplus.nl

Thema ‘samen leven’

Na het ruimteschip van vorig jaar toveren we de boot dit jaar om tot een magisch park. Denk aan bloemen in allerlei kleuren, vlinders en bellenblaas.

Voor de dresscode gebruiken we natuurlijk de kleuren van de bi en pan vlag: paars, roze, geel en blauw. Meer informatie over de dresscode en een shoppinglist met verschillende ideeën en kledingstukken volgen!
We gaan er weer een heel groot feest van maken!

Impressie Bi+ Boot 2022 en 2023

ook interessant…

bi+ pride

bi+ pride

Halverwege de lente beginnen door het hele land lokale Prides. Denk aan jaarlijkse terugkerende evenementen zoals Roze Zaterdag, Roze Woensdag en Roze Maandag, maar ook begrippen...

Lees meer
recensie: een stel mannenpinguïns

recensie: een stel mannenpinguïns

"Wat als een kind aan tafel wordt gemaakt en niet in bed?" Door Stan Oude Alink (hij/hem) De tijd staat nooit stil en dat aspect van het verhaal wordt kenbaar door het bewegende...

Lees meer