bi+ meetup!

bi+ meetup!

Vraag jij je wel eens af waar die andere 999.999 bi+ mensen uithangen? Misschien wel hier.

Voor bi+ mensen is het vinden van community vaak lastig. Er zijn (nog) weinig plekken of activiteiten speciaal voor bi+ mensen. Ook kan je niet aan de buitenkant zien of iemand bi+ is en zijn bi+ mensen minder zichtbaar.

Bi+ Nederland helpt je graag op weg. Ontmoet andere bi+ mensen live of online bij onze meetups. Of je nou al heel lang weet dat je bi+ bent, of nieuw bent in de wereld van bi+, je bent van harte welkom!

bi+ online meetup!

Tijdens corona ontstaan, maar nog steeds onmisbaar: de Bi+ Online Meetup! Kom online een avond bijeen met andere bi+ mensen in een Zoom sessie onder leiding van één van onze hosts om te praten over een thema dat te maken heeft met bi+ zijn. En ook vooral voor de gezelligheid.

Op een laagdrempelige manier ga je in gesprek met andere bi+ mensen in break-out rooms. De online meetups zijn altijd gratis en na afloop kun je blijven hangen.

bi+ live meetup!

Niet heel vaak, maar wel heel leuk: de Bi+ Live Meetup! Eéns in de zoveel tijd organiseren we een meetup ergens in het land. Houd onze agenda in de gaten.

Hoe?

Dit zijn de eerstvolgende meetups. Je vindt ze ook altijd in onze agenda. Klik op een item voor meer informatie over tijd, plek en hoe je je kunt aanmelden.

Wil je bi+ mensen van over de hele wereld ontmoeten? Kom dan eens naar de Bi+ World Meetup! Bij elke meetup is er een bi+ activist die iets vertelt over diens werk en kan je in gesprek gaan met bi+ activisten over de hele wereld.

De voertaal van de Bi+ World Meetup! is Engels.

ook interessant…

bi+ nederland podcast

bi+ nederland podcast

In de Bi+ Nederland podcast gaat Stan Oude Alink, samen met zijn co-hosts Sara Verlee en Shirodj Raghoenath het gesprek aan met bi+ personen. Bij deze podcast staan ervaringen en...

Lees meer
woordenlijst

woordenlijst

woordenlijst  A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y ZAAseksueel verwijst naar mensen die geen of weinig seksuele aantrekking naar anderen voelen. Dit betekent...

Lees meer
workshop: bi+ de basis

workshop: bi+ de basis

Er zijn 1 miljoen mensen in Nederland met bi+ gevoelens en/of ervaringen. Ruim 15 procent van de jongeren in Nederland is bi+. Maar wat is bi+ precies? En waar lopen bi+ mensen...

Lees meer