bi+ pride

Halverwege de lente beginnen door het hele land lokale Prides. Denk aan jaarlijkse terugkerende evenementen zoals Roze Zaterdag, Roze Woensdag en Roze Maandag, maar ook begrippen zoals Queer en Pride Amsterdam, met o.a. de Pride Amsterdam Canal Parade, en Utrecht Pride.

Als landelijke organisatie vinden we het belangrijk om zoveel mogelijk aanwezig te zijn op Prides door het hele land. Dus dat doen we! Vaak is dit in de vorm van een informatiekraampje, met een laagdrempelige meetup, of met een pride boot!

Op deze pagina staat de meest actuele informatie over bi+ pride en waar we als organisatie aanwezig zijn. Voor de vorige bi+ pride edities kan je hieronder doorklikken.

bi+ pride nu

bi+ pride eerder

ook interessant…

bi+ boot 2024

bi+ boot 2024

'Samen Leven' Op zaterdag 3 augustus 2024 varen we met de Bi+ Boot door de Amsterdamse grachten! De leus is 'Samen Leven'. Dit jaar willen we namelijk naast bi+ mensen zelf ook...

Lees meer
recensie: een stel mannenpinguïns

recensie: een stel mannenpinguïns

"Wat als een kind aan tafel wordt gemaakt en niet in bed?" Door Stan Oude Alink (hij/hem) De tijd staat nooit stil en dat aspect van het verhaal wordt kenbaar door het bewegende...

Lees meer