Robbert

Man en nieuw in de wereld van bi+ én je wilt andere mannen ontmoeten die met ongeveer hetzelfde bijltje hakken?

Je bent man en nieuw in de wereld van bi+. De praktijk leert dat dit vaak het begin is van een ontdekkingstocht in jezelf naar wat je écht verlangt en nodig hebt.

Na een geslaagd initiatief in 2020, organiseren we deze zomer elke laatste vrijdag van de maand een wandeling door het bos van Zeist. We hebben drie vaste data geprikt:
• Vrijdag 25 juni
• Vrijdag 27 augustus
• Vrijdag 1 oktober

Wandel vanaf 16.30 uur mee door het schaduwrijke bos van Zeist met Joshua Zandberg en Robbert Nijziel en maak kennis met andere mannen met bi+ gevoelens en ervaringen. Het doel van de wandeling is kennismaking met andere mannen. Hierna kun je twee keer aansluiten voor een verdiepende meeting.

Wil jij erbij zijn? Meld je dan aan bij joshua@biplus.nl. Er is plaats voor max 6 mannen.

Zoek je verdieping en reflectie op jouw situatie. Kijk dan eens bij Men-by-the-Fire.

Joshua en Robbert begeleiden deze groep. Joshua is betrokken bij het bestuur van Bi+ NL, is vader van drie kinderen en werkt in het dagelijks leven als staflid in een tbs-instelling. Robbert heeft een vrouw, twee zonen en een minnaar, is verandermanager/coach bij een bank en coacht bi+ mannen.

Visited 534 Times, 1 Visit today

Over Robbert

Robbert Nijziel is verandermanager, heeft een vrouw én een minnaar, en begeleidt daarnaast mannen die wat willen met hun bi+ gevoelens.

Related Posts