nieuwe website

In de vier en een half jaar dat Bi+ Nederland bestaat, hebben we al veel bereikt. We hebben de eerste grote wetenschappelijke onderzoeken over bi+ in Nederland geïnitieerd, we hebben bi+ mensen door het hele land een community gegeven, we hebben bi+ beleid beïnvloed, we hebben bi+ inclusiviteit bevorderd op alle plekken in de samenleving.

Ondertussen  piepte en kraakte onze website onder het gewicht van al deze werkzaamheden. Tijd voor een grote verbouwing.

Met trots presenteren we onze nieuwe website:

meer voor iedereen

meer overzicht

We hebben een indeling gemaakt die zich richt op twee doelgroepen: bi+ mensen en professionals, én die alles wat we te vertellen hebben helder in tweeën verdeelt: informatie en media

bi+ mensen

bi+ mensen

Ben je zelf bi+, of ben je geïnteresseerd omdat iemand die je kent bi+ is? Zoek je community, wil je verhalen lezen van anderen, weten wat er verder speelt omtrent bi+, begin dan hier.

professionals

professionals

Wil je werken aan bi+ inclusie in je organisatie? Lees waar bi+ mensen tegenaanlopen op het werk. En leer welke kansrijke tips er zijn, gericht op collega’s, leidinggevenden, werkgevers, HR, stakeholders, overheid en belangenorganisaties om je organisatie inclusiever te maken voor bi+ mensen. Of doe de Bi+ Zelfscan voor organisaties om te weten waar je als organisatie kunt verbeteren.

informatie

informatie

Er wonen 1 miljoen bi+ mensen in Nederland. Dit is één van de feiten die je op deze pagina terug kunt vinden. Naast cijfers uit onderzoeken, vind je hier ook onze aanbevelingen op verschillende thema’s zoals werkplek, de politiek en nog veel meer.

media

media

De ervaringen en verhalen van bi+ personen in de media worden vaak eenzijdig of niet volledig belicht. Op deze pagina verzamelen wij voorbeelden die wij graag aanmoedigen. Zelf houden wij ook regelmatig interviews met verschillende bi+ personen om te laten zien dat je meer dan op één manier bi+ kan zijn.

meer aanbod

Bi+ Nederland gaat zich meer richten op werk in het veld, door het aanbieden van workshops en cursussen. Neem een kijkje hier.

 

 

ook interessant…

nieuwe voorzitter: Esther Wouters

nieuwe voorzitter: Esther Wouters

“Dankzij Bi+ Nederland heb ik allerlei inzichten opgedaan die mij meer ruimte, vrijheid en zelfvertrouwen hebben gegeven. Dat gun ik iedereen. Daarom ben ik heel trots dat ik...

Lees meer
doneren

doneren

Bi+ Nederland is een non-profit organisatie. Ons werk is mogelijk door subsidie, sponsoring en donaties. Steun Bi+ Nederland in het bevorderen van de bi+ inclusieve samenleving...

Lees meer
Interview: wie is Petra Luiken?

Interview: wie is Petra Luiken?

Esther Wouters interviewde onze kersverse interim voorzitter Petra Luiken. Een kennismaking Wie is Petra Luiken?38, Utrecht, aan te spreken met de voornaamwoorden zij/haar. Maar...

Lees meer