Pride Amsterdam             5 augustus 2023

Schrijf je nu in voor een plek op de bi+ boot!

Na een feestelijke eerste vaart vorig jaar, varen we op 5 augustus 2023 voor de tweede keer als Bi+ Nederland mee tijdens Pride Amsterdam! Tijd om feestelijker dan ooit, de bi+ community zichtbaar te maken. Als bi+ mensen moeten we extra hard ons best doen om gezien te worden, zowel buiten als binnen de lhbti+ community. Daar gaan we tijdens deze pride verandering in brengen!

We voelen het als onze taak te laten zien hoe fantastisch het is om bi+ te zijn. Wij als bi+ community, dus bijvoorbeeld biseksuele, panseksuele, queer en fluid personen, gaan niet ongemerkt voorbij varen. Ons doel is om onze boodschap ‘meer ruimte voor iedereen’ aan zo veel mogelijk mensen mee te geven en er vooral een fantastische dag van te maken. Yay zichtbaarheid!

  • Reguliere tickets kosten €125,- met een support ticket van €200,- steun je de community extra en de kostendekkende ticket prijs is €250,-.
  • Je rekent af via een e-mail die je later ontvangt.
  • Tickets zijn inclusief snacks en drankjes. 
  • Elke inschrijving geldt voor één persoon. Je kunt niet meerdere personen tegelijk inschrijven.
  • Als je je inschrijft, geldt dit als een voorinschrijving. Deze inschrijving is geen garantie voor een plekje op de boot. Er wordt een selectie gemaakt op motivatie en diversiteit. 
  • De voorinschrijving is geopend tot en met 4 juni.
  • Voor vragen stuur een bericht via onze socials of info@biplus.nl                                                    
    We gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Zie ook onze Privacyverklaring.

Het thema van de boot is jaren ’60 Space Age. Denk aan pastel kleuren, metallics, en alles spaceship in de bi en pan kleuren. 

De bi+ boot, met een dresscode om je helemaal fantastisch in te voelen

Denk aan The Jetsons, 1960’s en spaceships. De kleuren van de dresscode zijn de bi en pan kleuren in pastel. Dus: paars, roze, blauw, geel, turkoois, lila. Denk qua stoffen aan metallics, glans, holografische shine en glitter. Check hieronder het moodboard voor meer inspiratie.

De shopping list met suggesties volgt later!

We helpen je op weg met je outfit, zodat jij je fabulous voelt!

Er komt een shoppinglist aan, die gaan we je mailen na aankoop van je ticket. Als je twijfelt of jouw outfit binnen het thema valt, of als je geen budget hebt om een outfit samen te stellen, laat het ons weten! We helpen je helemaal. In ieder geval, GO ALL OUT!

Laten we samen  Pride Amsterdam 2023 net zo iconisch maken als vorig jaar!!

Een link met de bi+ community is belangrijk

We willen ervoor zorgen dat de bi+ boot, ook echt voor bi+ personen is en mensen die verbonden zijn met de community. Daarom vragen we je via een formulier in te schrijven.

Met dank aan onze sponsors en donateurs

Pride Amsterdam

Wij zoeken sponsoren!

We zijn creatief en zetten onze budgetten handig in, maar een boot tijdens Pride kost veel geld! Daarom zoeken we, naast de inkomsten van de kaartverkoop uit de community zelf, sponsors en donateurs om de boot te laten varen.

 

Waarom je ons echt wil sponsoren

1. Niet iedereen kan sponsor zijn, als community boot mogen we geen geld aannemen van grote corporates of nationale organisaties.

2. De Bi+ boot is een echte community boot, dus geen pinkwashing. En je valt op want er zijn maar drie sponsorplekken beschikbaar.

3. Binnen de gehele pride is de Bi+ Nederland boot, de ENIGE boot die vaart voor belangen van bi+ personen.

 

Ken jij een organisatie die de bi+ community wil supporten? Mail barbara@biplus.nl voor alle informatie