Pride Amsterdam

 6 augustus 2022

 

Schrijf je nu in voor een plek op de bi+ boot!

Na twee jaar geen botenparade, varen we op 6 augustus 2022 voor de eerste keer als Bi+ Nederland, mee tijdens Pride Amsterdam! Tijd om grootser dan ooit, de bi+ community zichtbaar te maken. We weten als iedereen onder de B-paraplu in LHBTI+, dat we extra ons best moeten doen om gezien te worden. Zowel buiten als binnen de queer community. Daar gaan we tijdens deze pride verandering in brengen!
Daarom voelen we het als onze taak te laten zien hoe fantastisch het is om bi+ te zijn. Wij als bi+ community, dus bijvoorbeeld biseksuele, panseksuele, queer en fluid personen, gaan niet ongemerkt voorbij varen. Ons doel is om een van de prijzen te winnen, super veel media coverage te krijgen en er een fantastische dag van te maken. Yay zichtbaarheid!
  • De tickets kosten € 100,00. Dit is een Pay What You Like prijs: in elk geval € 100,00, maar meer mag ook. Hiermee steun je de community.
  • Je rekent af via een e-mail die je later ontvangt.
  • Tickets zijn inclusief snacks en drankjes. Met oa. vodka van Amsterdam Republic.
  • Elke inschrijving geldt voor één persoon. Je kunt niet meerdere personen tegelijk inschrijven.
  • Als je je inschrijft, geldt dit als een voorinschrijving. Deze inschrijving is geen garantie voor een plekje op de boot. 

We gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Zie ook onze Privacyverklaring.

Het thema van de boot is Studio 54 disco. Denk aan discoballen, glans en pailletten in de Bi en Pan kleuren. 

De Bi+ boot, met een dresscode om je helemaal fantastisch in te voelen

Denk aan Studio 54 en Disco. De kleuren van de dresscode zijn de bi en pan kleuren. Dus: paars, dieprozeroze, diepblauw en fushia roze, geel en turkoois blauw. Denk qua stoffen aan pailetten, glans, faux fur en glitter. Check hieronder het moodboard voor meer inspiratie.

Klik hier voor het outfit moodboard
shopping list met suggesties volgt later

We helpen je op weg met je outfit, zodat jij je fabulous voelt!

Er komt een shoppinglist aan, die gaan we je mailen na aankoop van je ticket. Als je twijfelt of jouw outfit binnen het thema valt, of als je geen budget hebt om een outfit samen te stellen, laat het ons weten! We helpen je helemaal.

Met dank aan onze sponsors en donateurs

Pride Business Club

De totale kosten voor deelname aan de botenparade kunnen soms hoog oplopen en er blijft dan nog maar weinig geld over om de boot mooi aan te kunnen kleden. Om de inhoudelijke boodschap goed over te kunnen brengen en de parade interessant te houden voor het publiek is dat echter wel een vereiste. De Pride Business Club vindt het belangrijk dat non-profit organisaties en particuliere initiatieven kunnen blijven deelnemen aan de Pride en stelt daarom jaarlijks een budget ter beschikking waar partijen een beroep op kunnen doen.

www.pride.amsterdam/pride-business-club

club chUrch

Church is not just a gay cruise club, it is also a safe and sexy space for many marginalized (sexual) groups, transcending the traditional boundaries of fetish subculture.

We currently host more than 15 different themes parties catering to a wide range of fetishes. as well we are home to a drag family, to transgender people, to queers and freaks, to straights, to bdsm’ers, to locals and visitors.

Church makes the fetish subculture relevant to the wider (lgbtqi) community by letting its voice be heard on issues such as hiv and stigma, prep, drug education, gender acceptance, homophobia, queer visibility, street culture, migrants and sex workers.

www.clubchurch.nl

BodyTalk Utrecht

In BodyTalk is het gezellig voor iedereen, of je nou lesbisch, homo of biseksueel bent of als je niet past in een ‘hokje’ je bent welkom. Kom een drankje doen op een drukke avond of op een wat stiller moment (aan het einde van de middag of aan het begin van de avond).

Let op onze speciale avonden. Zo zijn er pub-quizavonden, elke donderdagavond Cocktail Specials en regelmatig gin-tonic avonden. Op de weekendavonden zijn wij danscafé. Kom gerust eens langs, ook als jij nog bezig bent met jouw ‘Coming out’.

www.bodytalk.org

We Know People
Wij zijn We Know People, een high-end recruitmentbureau met een gespecialiseerd netwerk van +20K professionals in marketing, digital, communicatie en data intelligence.

Onze drive en passie is het creëren van nieuwe relaties waarbij de klik verdergaat dan praktische zaken en ervaring. Recruitment done right noemen we dat. We kijken verder dan het cv en maken een match op cultuur, karakter en ambitie.

Samen maken we sterke connecties die elkaar verder helpen groeien.

www.weknowpeople.nl

Amsterdam Republic

Amsterdam Republic is van een kleine stokerij in de garage gegroeid tot een van de bekendste namen in het Amsterdamse nachtleven. De fles in de vorm van een ‘Amsterdammertje’ alleen al is iconisch.

Ons gehele product wordt lokaal gemaakt, van de labels tot de dop tot de gedistilleerde vodka. Zelfs onze partners, groot en klein zijn verbonden met onze geliefde stad Amsterdam.

Onze vodka is gemaakt voor alle vrije geesten die Amsterdam lief is.

Dankzij Amsterdam Republic zijn er voldoende flessen vodka aanwezig op de boot!

www.amsterdamrepublic.com

Grow Up Digital

Wij zijn Grow Up, een full service online marketing bureau gevestigd in Amsterdam. Met een gedreven team van specialisten zetten wij ons iedere dag in voor de online groei van onze klanten. Elke specialist bekijkt de uitdaging vanuit zijn of haar eigen vakgebied en invalshoek. Zo komen we tot de meest innovatieve en effectieve oplossingen.

Door middel van kennis, creativiteit en automatisering zorgen wij ervoor dat we de beste resultaten behalen. Op deze manier helpen wij jou je online groeidoelstelling te realiseren.

www.growupdigital.nl

Een link met de bi+ community is belangrijk

We willen ervoor zorgen dat de bi+ boot, ook echt voor bi+ personen is en mensen die verbonden zijn met de community. Daarom vragen we je via een formulier in te schrijven.