privacy verklaring Bi+ Nederland

Wie zijn we

Bi+ Nederland, gevestigd aan de tt. Vasumweg 24 A te (1033SC) Amsterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

https://biplus.nl/
tt. Vasumweg 24 A
1033 SC Amsterdam

Marjan Hamstra is de Functionaris Gegevensbescherming van Bi+ Nederland
Marjan is te bereiken via marjan@biplus.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Bi+ Nederland verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Bi+ Nederland verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou:

  • seksuele leven (mocht je daarover vertellen in correspondentie met Bi+ Nederland)

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Bi+ Nederland verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Bi+ Nederland bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Wij hanteren de volgende bewaartermijn voor persoonsgegevens, personalia, e-mailadres en telefoonnummer: 2 jaar tot na het laatste contact. Als we 2 jaar geen contact hebben gehad, heb je waarschijnlijk geen behoefte aan verder contact. Het staat je natuurlijk altijd vrij om ook na deze termijn contact met ons op te nemen.

Delen van persoonsgegevens met derden

Bi+ Nederland verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Bi+ Nederland gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Bi+ Nederland en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.
Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar marjan@biplus.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy.
We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Bi+ Nederland wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Bi+ Nederland neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met marjan@biplus.nl.

ook interessant…

bi+ boot 2024

bi+ boot 2024

'Samen Leven' Op zaterdag 3 augustus 2024 varen we met de Bi+ Boot door de Amsterdamse grachten! De leus is 'Samen Leven'. Dit jaar willen we namelijk naast bi+ mensen zelf ook...

Lees meer
bi+ en werk: portretverhaal Kaneesha

bi+ en werk: portretverhaal Kaneesha

Non-binair (they/them, die/diens), dertiger, farmaceutische sector ‘Druppel die de emmer deed overlopen’ Niet verhullen Op het werk ben ik tegenwoordig heel open over mijn...

Lees meer