professionals

Wil je werken aan bi+ inclusie in je organisatie? Lees waar bi+ mensen tegenaanlopen op het werk. En leer welke kansrijke tips er zijn, gericht op collega’s, leidinggevenden, werkgevers, HR, stakeholders, overheid en belangenorganisaties om je organisatie inclusiever te maken voor bi+ mensen. Of doe de Bi+ Zelfscan voor organisaties om te weten waar je als organisatie kunt verbeteren.

wat is bi+

Wat wordt bedoeld met bi+? Waarom een plus teken? Over hoeveel mensen hebben we het? Wat zijn de drie dimensies van seksuele oriëntatie? Hoe werkt dat voor bi+ personen? Wat is de monoseksuele norm? Waarom zijn bi+ mensen minder zichtbaar? Hoe kan aandacht voor bi+ dit veranderen?

bi+ inclusie op het werk

Waar lopen bi+ mensen tegenaan op het werk en hoe zorg je dat je organisatie of bedrijf ook inclusief is voor bi+ mensen? Hier vind je kennis, portretverhalen, de Bi+ Zelfscan voor organisaties, kansrijke aanpakken en tips, zodat je met collega’s, leidinggevenden, werkgevers, HR, stakeholders, overheid en belangenorganisaties aan de slag kunt gaan met bi+ inclusie op het werk.

tools en tips

Scan je organisatie op bi+ inclusie en ga aan de slag om deze nóg inclusiever te maken.

aanbod

Een concreet overzicht van ons huidige aanbod aan workshops voor professionals. 

bi+ inclusie op het werk

bi+ inclusie op het werk

Waar lopen bi+ mensen tegenaan op het werk en hoe zorg je dat je organisatie of bedrijf ook inclusief is voor bi+ mensen? Een project van Bi+ Nederland en de Universiteit Leiden.

Lees meer