Om de maand organiseert Bi+ Nederland een Bi+ Online Meetup! afwisselend op woensdag- en donderdagavonden van 19:30-21:00. Deelname aan de meetup is gratis, je hoeft je alleen even aan te melden. Op de dag van de meetup krijg je via de mail de Zoomlink naar je toegestuurd.

Wat houdt een online meetup precies in?
De Bi+ Online Meetup! is bedoeld om andere bi+ mensen te ontmoeten op een laagdrempelige manier. Je gaat 1,5 uur kennismaken met anderen en praten over thema’s zoals vriendschap, relaties, maar ook hobby’s en het dagelijks leven. Elke meetup heeft een thema met een host die de vragen voorbereid. Je wordt dan ingedeeld in een groepje via een breakout room, waar je over de vragen in gesprek gaat. Natuurlijk mag je het ook hebben over iets anders dan de vragen! Meestal wordt er na de meetup ook nog langer doorgepraat, je bent vrij om zo lang te blijven als je wil en te gaan wanneer je wil!

Wie zijn er bij de meetups?
Bij elke meetup zijn er andere mensen aanwezig. Sommige mensen weten al heel lang dat ze bi, pan of queer zijn, en sommigen zijn daar pas net achter. Iedereen is welkom! Bij elke meetup is er iemand die vanuit Bi+ Nederland de meetup host.

In het kort:

Wanneer: tweemaandelijks, afwisselend op woensdag- en donderdagavonden van 19:30-21:00.
Kosten: gratis
Taal: Nederlands
Thema: elke keer een ander thema
Waar: Online via Zoom.
Aanmelden: via het formulier in het evenement. Op de dag van de Meet Up ontvang je een mail met de link naar de Zoom sessie.

Hoe ziet een online Meet Up er uit?
– Zet je Zoom aan tussen 19.25 en 19.30 uur. We beginnen om 19.30 uur.
– We maken kennis met elkaar.
– We splitsen op in groepjes zodat je met een paar mensen in gesprek kan. Zo’n gesprek duurt 15 minuten.
– Na 15 minuten maken we nieuwe groepen, zodat je nieuwe mensen kan leren kennen.
– Je bent vrij om zo lang te blijven als je wil en te gaan wanneer je wil!