bi+ dag 2023

 17,50 30,00

ticket voor de bi+ dag op 14 oktober 2023.

meer ruimte voor iedereen

The Colour Kitchen, Prinses Christinalaan 1, 3454 AL Utrecht

 

Selecteer een standaard ticket of een support ticket.

Welkom bij de ticketverkoop van de Bi+ Dag op 14 oktober 2023

We bieden twee soorten tickets aan. Reguliere tickets zijn te koop voor 17,50 euro. Daarnaast bieden we een support ticket van 30,- euro aan voor mensen die de community extra willen steunen (dit is dus een reguliere ticket + een automatische donatie). Alle tickets zijn inclusief alle activiteiten van de hele dag en een uitgebreide lunch. Daarnaast kan je boven op de gekozen ticketprijs een donatie te doen, om te helpen bij het mogelijk maken van de Bi+ Dag.

De Bi+ Dag vindt dit jaar plaats bij The Colour Kitchen aan de Prinses Christinalaan 1 Utrecht. De locatie heeft een lift en is rolstoeltoegankelijk.

Dit jaar is het thema: meer ruimte voor iedereen! Deze dag is speciaal voor bi+ mensen, ofwel mensen die op meer dan één gender vallen. Tijdens deze dag kan je op een laagdrempelige manier andere bi+ mensen ontmoeten en verschillende leuke en leerzame workshops volgen. De dag zal in de loop van de ochtend van start gaan met aan het eind van de middag een feestelijke afsluiting met gelegenheid tot napraten.

Kom je met het openbaar vervoer? Dan kan je het beste één van de bussen vanaf Utrecht Centraal richting Zuilen pakken en uitstappen bij Bushalte Prins Bernardplein, dit duurt ongeveer 14 minuten. De bus stopt dan tegenover de locatie, vanaf waar het slechts een minuut lopen is. Ook vanaf treinstation Utrecht Zuilen rijden er verschillende bussen die stoppen bij deze halte of ben je in een kwartier lopend bij de locatie. 

Kom je met de auto? Stel je navigatie in op J.M. de Muinck Keizerlaan. Hier kan je op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen voor de deur parkeren. Ook in de rest van de wijk kan je gratis parkeren. Houd hierbij graag rekening met de buurtbewoners.  

De lunch die tijdens de dag wordt geserveerd is volledig vegetarisch. Daarnaast zijn er veganistische opties aanwezig. Heb je verdere allergieën of dieetwensen? Laat het ons voor 7 oktober weten door een mailtje te sturen naar sara@biplus.nl 

Heb je een tolk Nederlandse Gebarentaal nodig? Stuur dan uiterlijk 1 oktober een mail naar sara@biplus.nl.

bi+ dag 2023

ticket voor de bi+ dag op 14 oktober 2023.

meer ruimte voor iedereen

The Colour Kitchen, Prinses Christinalaan 1, 3454 AL Utrecht

 

bi+ nieuws in je mailbox!

volg ons op social media