workshop: bi+ op het werk

Bi+ mensen ervaren in vergelijking met homo/lesbische mensen minder acceptatie door collega’s, een hogere werkontevredenheid, vaker ongelijke kansen in loon, en maken vaker ongewenst gedrag mee op het werk. Hoe kan je als werkgever/collega zorgen voor een veilige en inclusieve werkvloer voor bi+ mensen?

over deze workshop

In deze workshop behandelen we de uitdagingen van bi+ mensen op het werk en geven we praktische handvatten om als organisatie een veiligere en meer inclusieve werkomgeving te creëren voor bi+ werknemers.

programma

  • bi+ op het werk: onderzoek en feiten
  • ervaringen van bi+ mensen
  • als organisatie bi+ inclusief te werk gaan
  • beleid en regelgeving
  • praktische tips

na deze workshop…

herken je de uitdagingen waar bi+ mensen op het werk tegenaan lopen. Verder kan je op constructieve wijze jouw werkplek bi+ inclusiever maken.

praktische info

De training kan in overleg op locatie of online worden gegeven. Prijs op aanvraag. Interesse in deze workshop? Neem contact op met Sara Verlee (sara@biplus.nl of 06-27292874)

over Bi+ Nederland

Bi+ Nederland is de landelijke emancipatieorganisatie voor bi+ mensen en bi+ inclusie. Zij houdt zich bezig met het creëren van bi+ gemeenschappen, het verzamelen van kennis en aanjagen van onderzoek, en pleit voor een betere rechtspositie en meer inclusie en gelijkwaardigheid van bi+ mensen in Nederland.

ook interessant…

bi+ nederland podcast

bi+ nederland podcast

In de Bi+ Nederland podcast gaat Stan Oude Alink, samen met zijn co-hosts Sara Verlee en Shirodj Raghoenath het gesprek aan met bi+ personen. Bij deze podcast staan ervaringen en...

Lees meer
woordenlijst

woordenlijst

woordenlijst  A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y ZAAseksueel verwijst naar mensen die geen of weinig seksuele aantrekking naar anderen voelen. Dit betekent...

Lees meer
workshop: bi+ de basis

workshop: bi+ de basis

Er zijn 1 miljoen mensen in Nederland met bi+ gevoelens en/of ervaringen. Ruim 15 procent van de jongeren in Nederland is bi+. Maar wat is bi+ precies? En waar lopen bi+ mensen...

Lees meer