workshop: bi+ voor D&I professionals

Er zijn in Nederland 1 miljoen mensen met bi+ gevoelens en/of ervaringen, zij vallen op meer dan één gender. Bi+ mensen lopen niet alleen tegen de hetero norm aan, maar ook tegen de monoseksuele norm. Als D&I professional is het belangrijk om deze bi+ specifieke uitdagingen te herkennen en bi+ inclusief te werk kunnen gaan, of je als zelfstandige werkt of binnen een organisatie.

over deze workshop

In deze workshop behandelen we de uitdagingen waar bi+ mensen tegenaan lopen en bieden we praktische handvatten om als D&I professional een veiligere omgeving te creëren voor bi+ mensen, binnen meerdere lagen van organisaties.

programma

  • bi+: de basis
  • de monoseksuele norm
  • ervaringen van bi+ mensen (algemeen en op het werk)
  • bi+ inclusief te werk gaan

na deze workshop….

herken je de uitdagingen waar bi+ mensen tegenaan lopen. Verder kan je op constructieve wijze een werkplek bi+ inclusiever maken.

praktische info

De training kan in overleg op locatie of online worden gegeven. Prijs op aanvraag. Interesse in deze workshop? Neem contact op met Sara Verlee (sara@biplus.nl of 06-27292874)

over Bi+ Nederland

Bi+ Nederland is de landelijke emancipatieorganisatie voor bi+ mensen en bi+ inclusie. Zij houdt zich bezig met het creëren van bi+ gemeenschappen, het verzamelen van kennis en aanjagen van onderzoek, en pleit voor een betere rechtspositie en meer inclusie en gelijkwaardigheid van bi+ mensen in Nederland.

ook interessant…

bi+ nederland podcast

bi+ nederland podcast

In de Bi+ Nederland podcast gaat Stan Oude Alink, samen met zijn co-hosts Sara Verlee en Shirodj Raghoenath het gesprek aan met bi+ personen. Bij deze podcast staan ervaringen en...

Lees meer
woordenlijst

woordenlijst

woordenlijst  A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y ZAAseksueel verwijst naar mensen die geen of weinig seksuele aantrekking naar anderen voelen. Dit betekent...

Lees meer
workshop: bi+ de basis

workshop: bi+ de basis

Er zijn 1 miljoen mensen in Nederland met bi+ gevoelens en/of ervaringen. Ruim 15 procent van de jongeren in Nederland is bi+. Maar wat is bi+ precies? En waar lopen bi+ mensen...

Lees meer